Getalkaarten | Tarot

Getalkaarten

Aas
Aas of 1 Is het eerste cijfer van de tarot en staat voor nieuw en uniek, aas staat voor puurheid en een nieuwe fase in je leven, 1 beteken start en go dus actie en succes. En een nieuw begin.

Twee
2 is het cijfer van samen dus de 2 staat voor samenwerking ook van duo, samen vorm je een geheel. Ook staat de 2 voor actie en reactie, het een kan niet zonder het ander. En samen ben je 2, en met de werking van de elementen een geheel.

Drie
3 is het cijfer van vitaliteit, groei en vruchtbaarheid het staat voor kansen en nieuwe dingen die het leven kan brengen. Ook staat de 3 voor het onverwachte en plotselinge beweging in je leven.

Vier
4 is het cijfer van orde en netheid, zaken vallen op hun plaats en er komt rust en vastigheid. Ook vind er dan meer stabiliteit plaats en minder bewegingen. Je kan dit ervaring als vast roesten maar zeker ook als een rustpunt.

Vijf
5 is het cijfer wat de waarde van 4 laat zien en zo ook onrust kan brengen omdat de betekenis van 4 in beweging gaat komen, eigenlijk is 5 een betekenis van creativiteit bruisend en levendig. Ook geef het cijfer weer dat je getalenteerd en vindingrijk bent om veranderingen in te voeren.

Zes
6 is het cijfer wat aangeeft dat je in balans bent en stevig in je schoenen staat, eigenlijk betekent de 6 dat je balans tussen lichaam en geest goed is. En ook met de mensen om je heen.

Zeven
7 is het cijfer van eigenkennis en waarde, hoe je als mens een uniek persoon bent met een eigen wil en weg. Ook geef het aan hoe goed je jezelf kent en weet wat je tekortkomingen zijn en wat je krachten zijn. Ieder mens is uniek.

Acht
8 is een cijfer dat staat voor je lot zowel op gebied van liefde werk en finacieën, de 8 is een getal van meesterschap en oneindig, en is een getal wat je inzichten geeft wie we zijn en wie er bij ons past.

Negen
9 is een cijfer dat staat voor beloning, waar je hard aan heb gewerkt zal nu zijn vruchten af gaan werpen, en je mag er ook van gaan genieten. 9 staat voor een uitkomst op je levenspad en laat je daar nu de beloningen van innen.

Tien
10 is een cijfer dat staat voor zowel oud als nieuw, dus nieuw begin of einde van een fase in je leven, een zogezegd transformatie getal begin en einde is alles zeggend in dit cijfer.

TarotHofkaarten
TarotZwaarden kaarten