Bekers Koningin Tarotkaart

Tarotkaart Bekers Koningin

De Tarotkaart Koningin van de Bekers is een kaart die je een kijkje in de spiegel geeft, die u een spiegelbeeld voorhoudt en daarmee oproep doet op uw intuïties. Af en toe is het oké om even wat aan je zelfbeeld te doen en je eigen mindere kanten te bestuderen. Er komt een tijd in je levensweg waarin je extreem veel inzichten in je gedrag en de motivaties van andere mensen zal verkrijgen. Je kan naasten hiermee helpen, een rots zijn in de branding of een pilaar om op te kunnen steunen wanneer het nodig zou zijn. Naasten zullen net zoals een koningin bij u met vragen komen en naar u opkijken. Maak zo nu en dan tijd vrij om andere mensen te helpen met hun moeilijkheden.

De Tarotkaart Koningin van de Bekers wil u echter ook behoeden voor uw droom, inzicht, geweldige ideeën en inspiraties. Het is eenmaal zo dat je jezelf niet mag kwijtraken in alleen dagdromen, naasten hulp bieden en enkel in uw eigen schulp en wereldje te leven. Er is nog een leven buiten deze droomwerelden. De werkelijke realiteit is een wereld van werk, geld vergaren, moeilijkheden oplossen, zorgen voor uw gezondheid, tijden moet doorbrengen met uw geliefde of familie. De Tarotkaart Koningin van Bekers wil dat je een evenwicht vindt tussen de waarheid, kalmte, intuïties en je dromen waarin je alles en iedereen wil helpen en altijd klaar staat voor andere mensen. Maak tijd voor geliefdes en vrienden, maar ook heel belangrijk, maak ook tijd voor jezelf.


   Tags van Tarotkaart Bekers Koningin

Als de Tarotkaart van de Bekers Koningin uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana