Munten Koningin Tarotkaart

Tarotkaart Munten Koningin

De Tarotkaart van de Koningin van de Munten is een tarotkaart van de hof kaarten die symbool staat voor eerlijkheid. Zoals een moeder zorgt voor haar kinderen, zo zal deze tarotkaart bescherming bieden en je zorgen dragen. Het is een tarotkaart waarop je kan vertrouwen, ze kondigt zekerheid in je leven aan. Omdat het een tarotkaart van de Munten betreft kan deze tarotkaart u kapitalen, erfenissen of financieel voordelen brengen, maar door de symbool van de koningin, een moederlijk persoon zal deze tarotkaart u eveneens vriendschappen, troost, zorg en bescherming geven.

De Tarotkaart van de Koningin van de Munten kan een mens in je leven aankondigen die zorg voor je wilt dragen, met het hart op de juiste plek, een iemand die het beste met je voor heeft. Bij deze persoon zal je een echt huiselijk gevoel kunnen ervaren, daar zal je jezelf kunnen zijn zonder je anders voor te doen. In elk van ons verstopt zich een onzeker kind die een plek zoekt om te schuilen bij een moederpersoon, een mens waar je je hart bij kan uitstorten en waar je je niet beter voor hoeft te doen dan wie je bent. Accepteer deze persoon op je levensweg en deel je diepste gedachtes. De Tarotkaart van de Koningin van de Munten wil er op duiden dat er meer in het leven is dan economische zekerheid, ook veiligheid en vriendschappen is een zekerheid in het leven die je niet mag verloochenen.


   Tags van Tarotkaart Munten Koningin

Als de Tarotkaart van de Munten Koningin uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana