Zwaarden Koningin Tarotkaart

Tarotkaart Zwaarden Koningin

De Tarotkaart van de Koningin van Zwaarden is een kaart van de hof kaarten waarbij de mannelijkheid van de koning en de vrouwelijkheid van de koningin met elkaar in discussie gaan. De koningin laat nooit haar emotionele kant zien en probeert deze te verstoppen met grappen, maar haar oordelen kunnen soms worden beïnvloed door haar hart omdat ze uit is naar eerlijkheid en iedereen die het echte wenst te weten. De koningin staat symboliek voor de perfectie, iemand die werkt naar de beste normen en waarden. De Tarotkaart van de Koningin van het Zwaard beschermt dus voor onjuistheden en slinks bedrog. Let op voor mensen die je door te liegen van alles proberen wijs te maken en uit zijn op je portemonnee, wees dus alert. De koningin van zwaarden zal met haar zwaard het spinnenweb van leugens en bedrog om je heen vrij maken zodat je met een frisse kijk kan zien. Sta open voor haar hulp. Leer uit je fouten en als je door iemand bent verloochend, loop dan de eerst volgende keer niet overnieuw in dezelfde kuil.

De hof kaart of tarotkaart van de Koningin kan ook wijzen naar een mens in uw naaste omgeving die een enorme menselijke intuïtie en inzicht heeft. Deze persoon doorziet elke situatie en probleem en kan tot de kern van de zaak komen zonder afgeleid te zijn. Je kan deze persoon best om objectieve raad vragen wanneer je met iets zit, omdat deze persoon de voor en nadelen tegen elkaar kan afwegen en ook bereidt is om bij een conflict rekening te houden met de uitleg van beide kanten. Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook meestal zo. Een aanlokkelijk voorstel, veel geld voor weinig te doen. De tarotkaart koningin van Zwaarden wenst je te behoeden voor bedrog, omdat de Koningin enkel de waarheid wenst te kennen. De Tarotkaart Koningin van de Zwaarden vereenzelvigt zichzelf met het element lucht, je streeft er immers naar om alles weloverwogen te doen en eerst na te denken. De lucht is vrij en je kiest je eigen pad, je streeft naar volledige onafhankelijkheid.


   Tags van Tarotkaart Zwaarden Koningin

Als de Tarotkaart van de Zwaarden Koningin uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana