Staven Schildknaap Tarotkaart

Tarotkaart Staven Schildknaap

De Tarotkaart Staven Schildknaap staat symbool voor lust voor het leven en volledig onbezorgd zijn, zoals alleen een kind er zorgenvrij van kan genieten. De Tarotkaart Staven Schildknaap kondigt een tijdperk aan waar in veranderingen op je levensweg staan te wachten. Deze veranderingen kunnen personen zijn die in je leven komen, veranderingen van baan of zoals het meestal is, veranderingen van jezelf, je innerlijke zelf. In tegenstrijd tot de andere schildknapen van de tarotkaarten, kondigt deze schildknaap dus geen nieuwgeborene aan of iets fysieks dat in je leven zal komen. De veranderingen zullen zich vooral op geestelijke vlakken afspelen. Deze passies voor het leven zal op je levenspad komen door bijvoorbeeld een ander mens die je zal tegenkomen die door het leven huppelt als een zorgeloos kind, maar deze onbezorgdheden en kinderlijk gedrag is het medicijn dat jij op dit moment nodig hebt. Accepteer deze mensen in je leven en je zal opvallen dat deze passies je zullen beïnvloeden en zal leiden tot kunstzinnige opties en inzicht in je eigen leven. Het gelukzalige en de passie van deze persoon zullen aanstekelijk werken en er voor zorgen dat je zelf ook wat zorgelozer word, dit zal leiden tot bijzondere en creatieve uitkomsten in je werkomgeving.

De Tarotkaart Staven Schildknaap duidt dus veranderingen aan, het moment om de nieuwe keuzes onder ogen te zien en deze te accepteren, alleen op deze wijze zal u in de mogelijkheid komen uw eigen levenslust te vinden en zorgeloos door het leven te gaan. Door de veranderingen recht in de ogen te kijken en ze in uw voordelen te gebruiken zal u uw innerlijke krachten versterken en zal u als persoon krachtiger, kunstzinniger en onbezorgder uit deze tijden komen. Er liggen keuzes op je levensweg, zoek in je zelf naar je balans in je hart, je persoonlijke kracht en ga het gevecht aan met de angst voor veranderingen. Het is eenvoudiger om met een boog om de veranderingen heen te lopen en alles stil te laten staan, maar ga de uitdagingen aan en laat de passies en vuren in jezelf vrij. De Tarotkaart Staven Schildknap wijst naar nieuwe keuzes in het leven, de tijd is aangebroken om deze kansen met beide handen aan te pakken, want zo een buitenkansje komt niet iedere dag voorbij. Deze kansen zullen het uiterste van je mogelijkheden vragen, je zal nieuwe kunde moeten studeren, jezelf opnieuw tegenkomen. Alleen dit proces is al een ongekende les in het leven, pak die kans dus nu.


   Tags van Tarotkaart Staven Schildknaap

Als de Tarotkaart van de Staven Schildknaap uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana