Zwaarden Koning Tarotkaart

Tarotkaart Zwaarden Koning

In de nabije toekomst liggen er moeilijkheden of belangrijke opties op je levensweg. Voor u zal het aanvoelen als een probleem, je hebt het idee dat geen enkele keuze de goede is. Gelukkig voor u zal de kaart Koning van Zwaarden u helpen in deze tijden. Deze tarotkaart zal je altijd de juiste weg wijzen, zelfs als je zelf niet om hulp hebt gevraagd. De Tarotkaart Koning van Zwaarden is immers de meest moedige en deugdzame tarotkaart van alle koningen, de kaart is er in de eerste plaats om u te assisteren. Deze tarotkaart verwijst naar onpartijdigheid, u helpen met de juiste kansen te nemen op het juiste ogenblik. De Koning van zwaarden is de basis van de rechtstaat, het bestuur, de Koning van zwaarden is uw arm om op te leunen die gedegen informatie geeft dat je zeker weten mag volgen.

De Koning van Zwaarden is geen koning die alleen maar op zijn troon zit, van een feestje houdt en bevelen schreeuwt vanaf zijn hoge troon, maar eerder een leider die aan de front linie staat in de strijd samen aan de zijde van zijn soldaten. De Koning van Zwaarden zal de eerste zijn die het zwaard in handen neemt en ten strijde gaat, hij zal de voorste zijn die de vijand een klap toebrengt. De onderdanen volgen de koning van zwaarden blind omdat ze geloof in hem hebben en hem compleet vertrouwen. De Koning van Zwaarden maakt altijd rechtvaardige en juiste beslissingen omdat hij naar het grotere plaatje kijkt en niet alleen zijn hart volgt. De koning van het Zwaard zal zijn keuzes altijd maken met uw lot in gedachte, hij wil in de eerste plaats barmhartig zijn voor u. Deze tarotkaart zal naast je staan wanneer je lastige keuzes of kansen dient te nemen. De Tarotkaart Koning van Zwaarden zal u helpen bij het oplossen van moeilijkheden en conflicten, hij zal je hoofd helpen op te klaren, een kaars voor je branden in het donker, u het licht laten zien aan het einde van een donkere tunnel. Moeilijkheden die al een lange periode aanhouden, zullen nu eindelijk worden opgeklaard. De Koning van Zwaarden leid je op het juiste pad. De Koning van Zwaarden is een echte leider, volg hem en wees vertrouwd op zijn beslissingen. De oplossing voor uw vervelende periode is dichtbij en deze tarotkaart zal je sowieso helpen.


   Tags van Tarotkaart Zwaarden Koning

Als de Tarotkaart van de Zwaarden Koning uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana