Zwaarden Ridder Tarotkaart

Tarotkaart Zwaarden Ridder

De tarotkaart Zwaarden Ridder of Ridder van het Zwaard is een tarotkaart die wijst naar aankomend gevaar, zie deze hof kaart als een behoeding. Een ingelicht mens is er twee waard. Deze dreigende gevaren kan een persoon zijn die op je levenspad komt en het niet al te best met je voor heeft, vooral op je werk of in huislijke kring kan een gebeurtenis zijn die plotseling bovenkomt, of je zit in de knoop met jezelf. De tarotkaart Zwaarden Ridder kan een rots in de branding voor je zijn wanneer je jezelf slap voelt en nogal terughoudend bent. Wanneer je een belangrijke aanpassing moet maken en je de knoop niet zelf durft door te hakken. Dan brengt deze kaart je het nodige vertrouwen in jezelf, inzichten en de macht om je opdracht aan te pakken en belangrijke keuzes te nemen. Het is de moed en het zelfrespect van de ridder die je er dan doorheen zal leiden. Laat zien dat je in jezelf vertrouwd en ga ervoor! Het gevaarlijke duidt hier naar het feit dat je geen stappen onderneemt. De tarotkaart wil je aanwakkeren, het is de periode om uit je schelp te kruipen!

Ben jezelf van karakter echter al redelijk vol vertrouwen in jezelf dan wil de tarotkaart Ridder van de Zwaarden je voorheen waarschuwen dat je jezelf duidelijk wat ingetogen neerzet zodat je geen impulsieve beslissingen onderneemt. Denk goed na, weeg alle opties af en bestudeer zeker ook de mogelijke gevolgen. Het gevaarlijke wijst hier naar de waarheid dat je te vlot actie in bewerk stelt en dat je beter eerst goed kan denken, alvorens in beweging te komen. De tarotkaart Ridder van de Zwaarden kan eveneens een mens als symbool gebruiken die op je levensweg komt die van zijn eigen denkt dat hij of zij onverslaanbaar is, net zoals een strijder op zijn paard. Dit mens toont geen emoties en voor hem of haar telt enkel het behalen van doelen. Dit mens kan over lijken gaan en agressiviteit gebruiken om zijn idealen te bereiken, hij of zij loopt over van vertrouwen in zichzelf en nieuwe heldere plannen en kunnen hierbij in de weg staan wanneer er een versterking of groei op je levenspad ligt. Wees dus alert, er staan dieven voor de deur die voor niets terugdeinzen. De tarotkaart Ridder van het Zwaard zal zelden wijzen naar een gebeurtenis, maar als het toch voorkomt, zijn het onverwachte gebeurtenissen. Ruzies of conflicten met mensen uit je naaste omgeving onder andere. Ga niet mee in de discussies en laat het doodbloeden. De Ridder van het Zwaard is een heel machtige kaart. Een beetje terughoudendheid is dus aanbevolen. Let op in de aankomende periode. Alleen wanneer je van nature uit niet zo krachtig bent, zal deze tarotkaart je vertrouwen in jezelf een opkikker geven die je de aankomende periode best kan gebruiken.


   Tags van Tarotkaart Zwaarden Ridder

Als de Tarotkaart van de Zwaarden Ridder uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana