Rad van fortuin Tarotkaart

Tarotkaart Rad van fortuin

De Tarotkaart Rad van Fortuin is een teken die duidt naar de energie van toevalligheid en het levenslot, deze tarotkaart laat zien hoe alles in het levenslot met elkaar gebonden is. Het Rad van Fortuin of het rad van het leven omdat alles in ons leven een cirkel maakt. We beleven mooie tijden en slechte tijden, maar alles staat in verband met elkaar. Als jij als mens gelukzalig bent, dan heeft dat ook gevolgen voor je geliefde of je medewerkers op de werkvloer. Ook het gezegde, de ene zijn dood is de andere zijn brood, kan hier zijn begin in vinden, aangezien alles met elkaar verbonden is kan de tegenslagen van het ene mens successen voor jezelf inhouden. De Tarotkaart Rad van Fortuin is een tarotkaart die naar boven komt op je levensweg omdat je lot zonder waarschuwingen aankomt. De Tarotkaart Rad van Fortuin is er om u van te voren te laten voelen dat er iets in opkomst is, dat je hiervoor moet openstaan en jezelf moet bereiden op de komst van veranderingen in je leven. Wanneer je begrijpt dat de personen en de situatie om je heen invloeden hebben op je levenslot en dus ook oog gaat krijgen voor de andere, dan kan je als het ware ook je eigen lot al vlugger inzien en begrijpen. Als je als voorbeeld wil zien dat je manager weg gaat, dan is dat een mogelijkheid om je lot in eigen handen te nemen en een sollicitatie te nemen voor dit werk. Ieder begin leidt tot een eindiging en ieder einde is ook een nieuw begin, deze levenscirkel is opmerkend aan de Tarotkaart Rad van Fortuin.

De Tarotkaart Rad van Fortuin duidt veranderingen in je leven aan, en deze veranderingen zullen snel komen. Zorg dat je deze veranderingen tijdig ziet en je kan mee met de flow van de levenscirkel en je zal mooie dingen meemaken. Merk je de veranderingen te laat op, dan kan het zijn dat je door de cirkel mee naar beneden getrokken wordt door andere mensen die je de successen niet gunnen. Eenmaal het wiel van de Tarotkaart Rad van Fortuin op gang gekomen is, is er geen stoppen meer aan. Merk je de veranderingen te laat op, accepteer dan je lot en ga mee met de flow en zie het als nieuwe kansen omdat de cirkel na dalen weer omhoog zullen gaan. De moraliteit van de Tarotkaart Rad van Fortuin is dat of je nu mooie of nare tijden beleeft, ieder moment in je levenslot zal niet voor altijd duren. Je hebt geen beheersing over de lengte van mooie gelukzalige en voorspoedige periodes, maar net zo min aan periodes waarin het minder goed met je gaat. Vecht er niet tegen, maar ga mee met de wiel van het leven.


   Tags van Tarotkaart Rad van fortuin

Als de Tarotkaart van de Rad van fortuin uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana
De Grote Arcana

Zon

De Grote Arcana
De Grote Arcana