Zwaarden Schildknaap Tarotkaart

Tarotkaart Zwaarden Schildknaap

De Tarotkaart Zwaarden Knecht is een hofkaart en staat symbool voor mogelijkheden die op je weg zullen komen om moeilijkheden uit het verleden uiteindelijk op te lossen en je weg vrij te maken van obstakels uit het verleden. Deze kaart van het Zwaard kan je onder andere helder maken dat je de mogelijkheid krijgt om een vroegere confrontatie op te lossen, dit hoeft niet persé als een slecht iets gezien te worden, want het goede nieuws is de kans die je krijgt om deze ruzies of conlicten op te helderen en de slechte lucht te opklaren. Dit teken van de frisse lucht is ook een duidelijke aanwijzing naar moeilijkheden oplossen en met een schone lei beginnen.

Het opklaren van conflicten staat als basis in de tarotkaart Zwaarden Knecht. De mogelijkheid die je krijgt om deze conflicten op te lossen, kan zich zowel op het terrein van je eigen relatie als op professionele vlak toedoen. Hou als het kan in ieder geval voor ogen dat mensen je kritiek willen geven zonder je daarom te willen pijn doen. Uit kritiek en opbouwende tegenspraak kan je zelf heel wat leren en studeren. Het is de gedachtengang die je aanneemt die alles bepaald of je je denken wil aansturen. Laat een heldere wind door je brein gaan, stel je spiritueel open voor de lessen van anderen en veel onduidelijke situaties zullen vanzelf oplossen. Leer uit je fouten, maar luister ook naar wat anderen denken dat je niet goed doet. Op deze wijze ontwijk je ruzies en problemen in het verschiet. De hofkaart of tarotkaart Zwaard Knecht wil je er ook voor waarschuwen dat je in botsingen en een conflict met anderen mensen alleen maar gevoelig zou gaan beantwoorden. Als je je bij een meningverschil persoonlijk aangetast voelt, dan is dit een moment die je enorm veel positieve energie zal kosten, en het zal je bovenal geen antwoorden bieden. Want door bangheid zie je de situatie niet meer goed en zo mis je ook verschillende mogelijkheden die zich op je levensweg tegemoetkomen. Richt je op het goede, de heropbouw, zo vergroot je je opties aan alle kanten. Probeer in de aankomende tijden iedere situatie eens onveroordeeld te bekijken, je fouten te snappen en je het vooral niet persoonlijk te aantrekken. Op deze wijze ontloop je conflicten en zal je ook meer mooie opties in je liefdesleven en werkomgeving verkrijgen.


   Tags van Tarotkaart Zwaarden Schildknaap

Als de Tarotkaart van de Zwaarden Schildknaap uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana