Staven Koningin Tarotkaart

Tarotkaart Staven Koningin

De tarotkaart Staven Koningin staat symbool dat u een mens bent die vastberaden is en alles aanpakt vol met verantwoordelijkheid, je weet wat je wil op je levenspad en je zal er ook van alles aan doen om dit levensdoel te behalen. Zoals een koningin laat je je niet makkelijk afleiden, je bent een persoonlijkheid met heel wat mensen om je heen waarop je kan bouwen. Dit komt omdat je net zoals een koningin een zekere aantrekkingskracht hebt op mensen om je heen. Je bent charismatisch en enthousiast en dat zal er toe leiden dat je heel gelukkig zal zijn in het leven en dat er mensen om je heen zijn die je daarbij hulp kunnen bieden. Dankzij die personen zal je tot grote successen komen en zal je grootse levensdoelen bereiken dan waarvan je ooit gefantaseerd hebt.

De tarotkaart Staven Koningin staat niet alleen symbool voor de positieve dingen om het gelukzaligheid na te streven, er is immers ook een minder goede kant wanneer je je ambities altijd op nummer één in je leven zet. Het wil ook zeggen dat zodra je zo sterk bent in zaken doen, dat je een goede vriend en medewerker bent voor de mensen waarmee je samenwerkt. Een grote aartsvijand voor je concurrentie of personen die je proberen tegen te werken. Vergeet echter de mensen naast u niet, ze zijn een onderdeel van je team en jij bent diegene die deze mensen allemaal in dezelfde richting kan krijgen zodat jullie tezamen als team jullie werk en levensdoelen bereiken. Biedt personen die je hulp of mening vragen een helpende hand, je bent in staat om ze hulp te kunnen bieden. Denk in zulke situaties niet alleen aan je eigen hebben en houwen, het zal op den duur een geliefder persoon maken!


   Tags van Tarotkaart Staven Koningin

Als de Tarotkaart van de Staven Koningin uw aandacht heeft getrokken, zullen deze tarotkaarten u ook zeker interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana