De Kleine Arcana(Zwaarden)

De Tarotkaart Zwaarden Zeven of 7 van Zwaarden is een tarotkaart met een eerder negatieve betekenis van bedrog of oneerlijkheid. Maak jezelf niet wijs dat alles ok is en durf de realiteit en de hindernissen op je pad onder ogen zien.

Heb je soms het gevoel dat iemand je iets voorliegt of voel je door je intuÔtie aan dat er iets niet pluis is? Wees niet naÔef, niet iedereen heeft het altijd goed met je voor. Er zijn ook jaloerse mensen die je kwaad willen doen.

De tarotkaart 7 van zwaarden is een waarschuwingskaart, een tarotkaart die je vraagt de komende dagen extra waakzaam te zijn voor externe factoren en problemen, hindernissen die je anders misschien niet zou opmerken.

Een verwittigd man of vrouw is er twee waard, aangezien je gewaarschuwd bent, loop je minder kans om in de val of hindernis te lopen. Neem je zwaard in de hand en wees voorbereid op aankomende problemen, met getrokken zwaard maak je minder kans dat iemand je in de luren kan leggen.

Bereid je mentaal voor op enkele mogelijke problemen en voorzie reeds nu een eventuele oplossing, zo kan je gerust de komende periode aanvangen. Geloof in jezelf, bereid jezelf meer voor dan je anders zou doen en je zal zien dat je elke hindernis aankan.

De tarotkaarten Zwaarden verwijzen eveneens naar astrologie gezien de zwaarden symbool staan voor het element lucht (geest, ideeŽn, plannen) en de horoscooptekens van Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Tarotkaarten die u ook zullen interesseren!

De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana
De Kleine Arcana